Zapri

Iskanje

O MENI

O MENI

Že kot otrok sem rada ustvarjala, risala in se na vse možne načine kreativno izražala. S svojim talentom in veliko ljubezni do mode sem se odločila za vpis na Srenjo šolo za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, ki sem jo uspešno tudi končala ter pridobila pomembne osnove za nadaljnjo pot. Svoje znanje sem nadgradila na Fakulteti za dizajn, kjer sem se še bolj zaljubila v ustvarjanje modnih dodatkov in oblačil. In ker verjamem, da je človek uspešen, če ljubi to, kar počne, sem se odločila, da se preizkusim tudi v tujini, v Angliji, kjer se je rodila blagovna znamka Tejajeglichdesign. Na priznani šoli Leeds College of Art sem pridobila veliko novih izkušenj in znanja iz sveta mode, ki sem jih s pridom uporabila pri uresničitvi svojih sanj.
ZADOVOLJNIH KUPCEV

S kakovostnim izvajanjem naših storitev gradimo dolgotrajno zaupanje in trdne odnose z vsemi našimi strankami, med katerimi prav vsaka piše svojo zgodbo s specifičnimi podrobnostmi in prav vsaka nam je tudi pomembna.

FIZIČNA TRGOVINA

Trenutno imamo eno fizično trgovino, ki se nahaja na KVEDROVI CESTI 5A, 1000 LJUBLJANA, blizu BTC-ja. V trgovini boste našli veliko izbiro italjanskih modnih kosov iz izjemno kvalitetnih materialov in s skrbno izbranimi kombinacijami. Za obisk se je potrebno naročiti.

VARNOST IN ZAŠČITA

Varnost, integriteta in zaupnost vaših podatkov so za nas izjemno pomembne. Naša skupina izvaja tehnične, administrativne in fizične varnostne ukrepe, namenjene zaščiti podatkov pred nepooblaščenim dostopom, razkritjem, uporabo in spreminjanjem.

TRENDOVSKO IN UDOBNO

Vedno skrbno izberemo izdelke, s katerimi boste poleg udobja ujeli tudi zadnji modni trend. Poigrajte se z vrhnjimi oblačili, ki jih kombinirate z udobnimi hlačami ali krilom, in se udobno oblecite za v službo, šolo ali preprosto za vsakodnevne obveznosti po mestu.

O ZNAMKI

Uresničila se mi je tudi velika želja imeti prostor, kjer lahko stranke občutijo moje ustvarjanje, kreativnost in energijo, ki jo vlagam v svoje izdelke. Tu je moja umetnost, prostor, kjer se lahko srečamo osebno, poklepetamo o vremenu ali najnovejših modnih smernicah 🙂 Zato vam poleg unikatnih torbic moje blagovne znamke Tejajeglichdesign, ponujam še stylinge nove znamke Limited.si

Torej vabljeni v moj drugi dom, modni atelje na Kvedrovi cesti 5a, blizu BTC-ja, kjer je na izbiro veliko možnosti kombiacij, da smo urejene in šik prav vsak dan.

OBIŠČITE NAS IN BODITE DEL NAŠE ZGODBE!

Back to Top

TOTALNA RAZPRODAJA ZADNJIH KOSOV, DO -80%

X
Izdelek je bil dodan v košarico